(EN) СО КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ОДБЕЛЕЖАН ЈУБИЛЕЈОТ 25 ГОДИНИ АРМ

0
150

На 19.07.2017 година во просториите на Домот на АРМ се одржа крводарителска акција по повод јубилејот 25 години АРМ. Беа дарувани 190 единици крв, со што припадниците на АРМ ја покажаа уште еднаш својата хуманост.

На сите дарители на крв им благодариме за дарувањата и им посакуваме добро здравје, успеси на секое поле и да бидат и понатаму дарители на крв.

LEAVE A REPLY