ДАРУВАЈ ПЛАЗМА, СПАСИ ЖИВОТ

0
7732
Оваа-недела-во-трансфузиолошкиот-центар-во-Прилеп-даруваа-конвалесцентна-плазма-ќерките-на-најстарата-излечена-пациентка-од-КОВИД

 

LEAVE A REPLY