Дарување крв за Стефан

0
10208

Почитувани крводарители,

Ви благодариме на Вашата хуманост и желбата да дарувате крв за Стефан. Во моментот Институтот располага со доволни количини тромбоцити кои се потребни за лекувањето на Стефан.
Сите заинтересирани ги замолуваме да се јават на телефонот 32 26 923 локал 125, Оддел за дарување, како би можеле да вклучиме дарители кога реално ќе има потреба за тоа, бидејки тромбоцитите имаат рок на употреба од само 5 дена.

LEAVE A REPLY