ДА ПОМОГНЕМЕ НА ПАЦИЕНТИТЕ СО COVID-19 БОЛЕСТ ДА ДАРУВАМЕ ПЛАЗМА

0
4207

Денеска беше посебен ден за Иван Стефановски,со голем алтруизам се пријави и даруваше конвалесцентна плазма. Овој крвен продукт ( конвалесцентна плазма) ќе биде користена за пациенти кои се лекуваат од COVID-19 болест. Ги покануваме и охрабруваме оздавените од инфекцијата COVID-19 да ја покажат својата хуманост со дарување на конвалесцентна плазма со пополнување на следниов линк КОНВАЛЕСЦЕНТНА ПЛАЗМА


Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/itm.org.mk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY