Искрена благодарност до HTL MACEDONIA NOVOMATIC GROUP

0
6158

Искрена благодарност до HTL MACEDONIA NOVOMATIC GROUP кои искажаа голема општествена одговорност донирајќи 3 специјални лабораториски столчиња за венепункција за потребите на новиот реновиран простор на Одделот за специјалистичко консултативна здравствена дејност и една машина за перење на облеката на здравствениот персонал при ЈЗУ Институт за трансфузиона медицина.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/itm.org.mk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY