ИТМ на Р.М располага со доволно единици крв од сите крвни групи

0
7242

Почитувани крводарители!
Институтот за Трансфузиона медицина на Р.М располага со доволно единици крв од сите крвни групи за задоволување на потребите на пациентите. Поради правилно планирање на потребите за крв Ве молиме единствено да ги следите објавите дадени само на официјалната Фб страна на ИТМ на Р.М како и на веб страната http://itm.org.mk/


Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/itm.org.mk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY