Конгреси

 

Конгрес на трансфузиолози со меѓународно учество06.12.2013ЈЗУ Институт за трансфузиона медицина и Здружение на трансфузиолози на Р. Македонија организираат Конгрес на трансфузиолози со меѓународно учество кој ќе се одржи во септември 2014 година. Подетални информации ќе бидат објавени наскоро на веб-страната на Институтот.