Крводарителска акција во Амбасадата на САД во Скопје, по повод 9/11, во спомен и солидарност на невините жртви.

0
8792

На вчерашната хуманитарна акција за добровлоно дарување на крв, облека и храна, која се одржа во амбасадата на САД во Скопје, крв даруваа 378 доброволни дарители, што е апсолутен рекорд во изминативе 9 години.

Им БЛАГОДАРИМЕ на сите кои се даруваа крв, а на амбасадата на САД во Македонија и на неговата екселенција амбасадорот Бејли за беспрекорната организација и подршката која ја даваат на нашиот програм за доброволно дарување на крв.

LEAVE A REPLY