По 10-ти пат се одржа традиционална акција за дарување крв

0
7543

И оваа година, по 10-ти пат се одржа традиционална акција за дарување крв по повод големиот верски празник Успение на Пресвета Богородица. Тоа е една од акциите со промотивен карактер и олицетворение на одличната соработка со Црвениот Крст на Р. Македонија. На сите дарители на крв им благодариме на искажаната хуманост и ги очекуваме и понатаму на идните акции за дарување на крв. Вашата хуманост спасува животи.

LEAVE A REPLY