Сертификат за квалитет ISO 9001:2008

0
8216

Почитувани крводарители, пациенти и соработници,

Со задоволство Ве информирамe дека од март, 2016 година ЈЗУ Институтот за трансфузиона медицина на Р. Македонија успешно ја заврши надворешната контрола од овластена институција и се стекна со сертификат за квалитет ISO 9001:2008.

Во прилог е скенираната верзија од сертификатот

iso-9001-2008-sertifikat-001

LEAVE A REPLY