Совети за сите сегашни и идни крводарители

0
16401
Почитувани крводарители,
Ве молиме прочитајте ги кратките, но важни совети кои се во интерес на Вас и на пациентите на кои со Вашата хуманост и гестот на дарување на крв саката да им помогнете.

LEAVE A REPLY