Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/itm.org.mk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
Управување - Институт за трансфузиона медицина

Органограм на ЈЗУ Институт за трансфузиона медицина

Институтот за Трансфузиона Медицина од јануари 2011 година е интегрирана установа во која се вклучени трансфузиолошките служби од општите и клиничките болници во Р. Македонија. Истото е претставено во органограмот.

screenshot_5