17 МАРТ- ДЕН НА КРВОДАРИТЕЛСТВОТО ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

0
6951

По повод Ден на крводарителството во Република Македонија во Градскиот парк во Скопје беше организиран јавен настан на тема “Промоција на крводарителството

LEAVE A REPLY