TË NDIHMOJMË PACIENTËT ME SËMUNDJEN COVID-19 TË DHUROJMË PLAZMË

0
5975

Sot ishte një ditë e veçantë për Ivan Stefanovskin, me një altruizëm të madh ai aplikoi dhe dhuroi plazmë konvalescente. Ky produkt gjaku (plazma konvalescente) do të përdoret për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ne i ftojmë dhe inkurajojmë ata që janë shëruar nga infeksioni COVID-19 që të tregojnë humanizmin e tyre duke dhuruar një plazmë konvansente. Plazma e tyre përmban antitrupa që e eliminojn prezencën e virusit korona. Mundeni të aplikoni në linkun e mëposhtëm PLAZMA KONVALESCENTE

LEAVE A REPLY