ДОДЕЛУВАЊЕ НА ПЛАКЕТА НА ПРИМ.Д-Р ГОРАН АНДОНОВ ПО ПОВОД 75 ДАРУВАЊЕ

0
8398

Градоначалникот на Општина Центар му додели плакета на Прим.д-р Горан Андонов по повод 75-то дарување. 

LEAVE A REPLY