PRODUKTET E GJAKUT JANË STABILE – DHURIMI I GJAKUT VAZHDON

0
3022

Sot gjaku dhe produktet e gjakut janë në nivel të qëndrueshëm. Sot dhurimi i gjakut do të bëhet në hapsirat e:
– Institutit të Mjekësisë së Transfuzionit – Shkup nga 08:00 – 18:00 ora
– Qendrat e mjekësisë së transfuzionit në Tetovë, Manastir dhe Shtip nga 08 deri në 18 ora
– Shërbimet e mjekësisë së transfuzionit në Kumanovë, Veles, Kocani, Gjevgjeli, Strumicë, Prilep, Spitali i Përgjithshëm i Strugës, Gostivar dhe Kërçovë nga 08 deri në 15 ora
– Qendra e dhurimeve Dare Xhambaz nga 10 e mëngjesit deri në 17:00 ora
Ju lutemi çdo qytetar i cili do të ketë mundësi, kohë dhe është me shëndet të mirë për të shprehur humanitetin të dhuron gjak në vendet e lartpërmendura.

DHURIMI ËSHTË PRIVILEGJ I NJERIUT TË SHËNDOSH DHE OBLIGIM NDAJ TË SËMURIT

Me respekt
ISHP Instituti për Mjekësinë e Transfuzionit


Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/itm.org.mk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY