SASIA E PRODUKTEVE TË GJAKUT ËSHTË STABILE

0
3311

Të nderuar, gjendja e produkteve të gjakut që nga sot është e qëndrueshme dhe e mjaftueshme.Prodhimet e gjakut kanë një afat të kufizuar dhe veçanërisht kur bëhet fjalë për trombocitet me një afat të ruajtjes prej 5 ditësh. I inkurajojm donatorët e mundshëm të trombociteve të regjistrohen në regjistrin tonë të donatorëve të trombociteve dhe në raste nevoje do të kontaktoheni për të dhuruar.

Numri për kontakt 078/488-459, prej 10 deri 17 ora

NEVOJA PËR GJAK ËSHTË E VAZHDUESHME, DHURIMI I GJAKUT VAZHDON


Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/itm.org.mk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY