Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/itm.org.mk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
Udhëheqja - Институт за трансфузиона медицина

Organigrama e ISHP Institutit të mjekësisë transfuzive

Instituti i mjekësisë transfuzive nga janari i vitit 2011 është institucion i integruar në të cilin bëjnë pjesë shërbimet transfuziologjike të spitaleve të përgjithshme dhe klinike në Republikën e Maqedonisë. E njëjta është paraqitur në organigramë.

screenshot_6