Успешна и сеопфатна грижа за лица со хемофилија

0
5102

Европската акредитација на Центарот за хемофилија е продолжена до 31.12.2018 година. Центарот е препозаен како реномирана европска установа за сеопфатна грижа на лица со хемофилија.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/itm.org.mk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY